ŞANLIURFA / HALİLİYE - Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi

TARİHÇEMİZ

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’MİZİN 108. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Bugün, 108. Yıldönümü’nü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü… Ülkemizin Kurtuluş Savaşı mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin ruhunu ve gururunu bugün bir kez daha yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi’nin vücut bulduğu Gelibolu’da can veren şehitlerimiz ve gazilerimiz düşüncelerimiz ve kalbimizde her daim yaşıyor. O tarihte genç bir subay olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri stratejik zekâsı ve cesareti ile kumanda ettiği kahraman ordumuzun çocukları olarak çağdaş Türkiye’ye her zaman sahip çıktığımızın ve çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Tarihten gelen sorumluluklarımızın bilinciyle hem sınırda, hem vatan sathının her alanında ülkemizi geleceğe emin adımlarla taşımak gayretindeyiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. Yıldönümü’nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle selamlıyoruz.

Mrt

Hayat sanatsa, kadın bir şaheserdir. Hepimizin hayran olduğu gerçek bir şaheser… Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

Ekm

Okul Müdürü Mehmet Seyit OSMANOĞLU başkanlığında ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 18 Ekim 2022 tarihinde saat 15:20 de öğetmenler kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.